Pedicure Enschede

aandacht voor JOU
Pedicure Feet in Shape 

Feet is Shape heeft ruim 20 jaar ervaring in Pedicure & voetreflex. Wij werken vanuit 2 locaties in Enschede. 
Van verzorging en klachtbehandeling van voeten tot voetreflex en stoelmassage voor het volledige lichaam, het is allemaal mogelijk bij Feet in Shape!

De keuze per 1 januari 2018 te verhuizen naar het Centrum voor Complementaire Zorg Intenzi in Enschede Centrum was een juiste keuze. De samenwerking met de diverse disciplines van ons centrum maakt ons uniek en sterk, ons motto: "van klacht naar kracht" 

Feet in Shape biedt diverse behandelingen, lees meer of plan direct een afspraak in!


Pedicure

Heeft u klachten aan uw voeten of zijn uw voeten toe aan een fijne behandeling? Feet in Shape verzorgt pijnlijke voeten door het verwijderen van eelt, likdoorns, kloven en het behandelen van ingroeiende of kalk nagels.

Wilt u weten wat een pedicure-behandeling precies inhoudt? 

Lees hier meer over onze pedicure-behandelingen!

 


Voetreflextherapie

In ons jachtige bestaan zorgt voetreflex voor o.a. rust, meer bewustwording en balans. Deze eeuwenoude methode heeft haar diensten ruimschoots bewezen, het blijft prachtig te zien hoe krachtig deze behandeling kan werken. Onder andere bij hoofdpijnklachten, stressklachten, buikklachten en hoge bloeddruk inzetbaar.

Lees meer over wat voetreflex voor u kan betekenen.Stoelmassage

Met stoelmassage’s masseren wij in 20 min. het lichaam door de kleding heen. Afvalstoffen worden versneld afgevoerd maar er gebeurt veel meer . Direct voelbaar resultaat is bijv. losser zitten in de schouders en goede doorbloeding in het hoofd. Onze stoelmassage’s worden ingezet bij klachten als hoofdpijn, RSI, Stress, vastzittende schouders/nek. Ook voor bedrijven.

Lees meer over stoelmassages en stoelmassages voor bedrijven. 


Workshop/training

Onze workshop voetreflex leert je in 2 dagdelen wat voetreflex is en hoe je dit eenvoudig zelf kunt toepassen. Je ervaart, leert, voelt en geniet van 

Bekijk alle workshops van Feet in Shape!

 

 

Open huis bij Intenzi

vrijdag 28 september 16.00 - 19.00 uur 

 

 


Feet in Shape


Spelbergsweg 3
7512 DX Enschede
tel. 06 48788030
info@feetinshape.nl 


Parkeren bij Feet in Shape

Parkeren bij Feet in Shape/Intenzi: Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen achter het pand beschikbaar voor klanten.

De kracht van meerdere diciplines onder 1 dak.

Kan het reguliere behandelcircuit u niet genoeg brengen?  Kom eens in ons centrum langs. Wij kunnen met ons team van Intenzi vaak nog verlichting of zelfs herstel bereiken. 

Meer info zie Intenzi.