Aandacht voor voeten

Balans in in jezelf

Ons Team en de Lokaties (Enschede)

Hoofdlokatie:

In hartje Enschede met gratis parkeergelegenheid voor klanten

Spelbergsweg 3, Enschede


Feet in Shape locatie Tiptoo Schoenmode

Feet in Shape locatie Tiptoo SchoenmodeIedere donderdagmiddag pedicure en voetreflexbehandelingen bij Tiptoo Schoenencentrum (schoenenspeciaalzaak ook voor moeilijke voeten). Deze ruimte wordt tevens gebruikt door een podoloog die iedere donderdagochtend inloopspreekuur houdt.

Wethouder Gerbertstraat 10
Enschede

route


Spelbergsweg 3

Tiptoo, Weth. Gerbertstaat 10

ma

9.00 -21.00


do

gesloten

13.30 - 17.00

vr

09.00- 17.00


za

op aanvraag


  

 

Ons team

Nannette de Jong

Nannette de Jong

Eigenaresse Pedicure, Voetreflexoloog en Stoelmasseur

Over Inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam als pedicure en heb daarnaast een aantal specialisaties gehaald. Voetreflextherapie vond ik een fascinerend gebeuren, ik als techneut wilde graag weten wat dit mij kon brengen. Ik volgde de opleiding bij de BER, destijds in het klooster in Amersfoort. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar volledig overtuigd van het nut en de werking van de voetreflexmassage. Ik ben inmiddels gecertificeerd workshopleider van de Bond van Europese Voetreflexologen. Dat wij nu in het centrum Puur en Wel onze nieuwe plek hebben gevonden is geen toeval na onze reis naar Bali. Het contrast dat wij daar ervoeren in de stad met de vele scooters en dan in een zijstraatje volledige rust en prachtige natuur ervaren voelden wij bij binnenkomst aan de Klomp precies zo.

Raymond van Kesteren

Raymond van Kesteren

Partner en collega Voetreflexoloog en Stoelmasseur in opleiding

Over Aangewakkerd door het enthousiasme van Nannette ben ik met voetreflex begonnen en sinds mei 2015 gediplomeerd voetreflexoloog. Samen met Nannette geven we de workshops voetreflex.